Author Topic: RTS Question / Help Thread  (Read 35520 times)

Offline redemptioncousin

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 543
  • God made that... :)
    • -
    • Northeast Region
Re: RTS Question / Help Thread
« Reply #75 on: May 10, 2010, 11:21:23 AM »
0
Hopefully someone can help me fairly quickly.  I'm trying to back up my decks on RTS so I can install Windows 7 and I can't seem to find them.  I got to Program Files-> RTS and all that is there are the starter decks.  Do I have to do something to be able to view them outside of RTS???
Gates of Hell is by far the best card in the game.  No questions asked.

Offline Lamborghini_diablo

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9204
  • 16d7h45m30s - It finally happened.
    • -
    • East Central Region
Re: RTS Question / Help Thread
« Reply #76 on: May 10, 2010, 12:39:13 PM »
0
Do this:

Open RTS, and go to the Open or Save deck menu in the deckbuilder, then, from there, you can find exactly where you saved all your decks.

Offline slugfencer

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 884
  • if you don't pay the exorcist you get repossessed
    • -
    • Southeast Region
Re: RTS Question / Help Thread
« Reply #77 on: June 04, 2010, 04:23:38 PM »
0
My puter got reset because of a virus and I am trying to re-install RTS and hamachi. :'(

1. How do I get hamachi again? (I forgot how I got it in the 1st place!  :D  )
2. I installed RTS and keep getting an error message--"the cards.txt text file cannot be found!" and I dont know what to do!  :-\

Thanks!
If I were ever to challenge you to a duel your best bet would be battle axes in a very dark basement

Offline Lamborghini_diablo

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9204
  • 16d7h45m30s - It finally happened.
    • -
    • East Central Region
Re: RTS Question / Help Thread
« Reply #78 on: June 04, 2010, 04:33:24 PM »
0
My puter got reset because of a virus and I am trying to re-install RTS and hamachi. :'(

1. How do I get hamachi again? (I forgot how I got it in the 1st place!  :D  )
2. I installed RTS and keep getting an error message--"the cards.txt text file cannot be found!" and I dont know what to do!  :-\

Thanks!

1. The Hamachi link is in the guide.
2. Make sure you follow the instructions for Method #1 completely, and it should work.

Warrior_Monk

  • Guest
Re: RTS Question / Help Thread
« Reply #79 on: June 04, 2010, 04:52:25 PM »
0
is Hamachi and RTS for Macs yet?

Offline Lamborghini_diablo

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9204
  • 16d7h45m30s - It finally happened.
    • -
    • East Central Region
Re: RTS Question / Help Thread
« Reply #80 on: June 04, 2010, 04:52:55 PM »
0
No.

Offline slugfencer

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 884
  • if you don't pay the exorcist you get repossessed
    • -
    • Southeast Region
Re: RTS Question / Help Thread
« Reply #81 on: June 04, 2010, 05:09:01 PM »
0
My puter got reset because of a virus and I am trying to re-install RTS and hamachi. :'(

1. How do I get hamachi again? (I forgot how I got it in the 1st place!  :D  )
2. I installed RTS and keep getting an error message--"the cards.txt text file cannot be found!" and I dont know what to do!  :-\

Thanks!

1. The Hamachi link is in the guide.
2. Make sure you follow the instructions for Method #1 completely, and it should work.

Awesome.  I try to make things more complicated than they are!! Thanks for your help. :)
If I were ever to challenge you to a duel your best bet would be battle axes in a very dark basement

Offline soul seeker

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 2998
  • I find your lack of faith disturbing.
    • -
    • Northeast Region
Re: RTS Question / Help Thread
« Reply #82 on: June 20, 2010, 05:09:47 PM »
0
I can't get the zip file to work.  I put it on and it says there is an error and will not open.
The error message:  this error occurred in "tmr_Timer": line number 20: (err#339) Component 'MSWINSCK.OCX" or one of it's dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid (Originated with RTS)  

I try to delete to reinstall and start again from the beginning, and it gives me the prompt:  "someone or something is using the pics and cannot be deleted. (all my applications are closed so it's not me)  Also, I can't even move the folder from the desktop to program files.  It's locked where it is and will not open.

So now I can't play RTS or delete an unusable folder on my desktop.  I would like to do one or the other.   :P

EDIT:  Nevermind...I'm dumb.  (I still don't like the idea that I can't move the one folder off my desktop that has RTS Pics because "someone else is using them" but at least I got RTS working.)
« Last Edit: June 20, 2010, 05:19:08 PM by soul seeker »
noob with a medal

Offline Lamborghini_diablo

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9204
  • 16d7h45m30s - It finally happened.
    • -
    • East Central Region
Re: RTS Question / Help Thread
« Reply #83 on: June 20, 2010, 10:02:32 PM »
0
Yeah, it sounds like you figured it out, but you just have to keep reading for the extra files.  :P

As far as not being able to move it, thats an issue with your computer, and I'm not sure how to fix it.

Offline Gabe

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 10222
  • From Moses to the prophets, it's all about Him!
    • -
    • North Central Region
    • Land of Redemption
Re: RTS Question / Help Thread
« Reply #84 on: June 20, 2010, 11:51:13 PM »
0
As far as not being able to move it, thats an issue with your computer, and I'm not sure how to fix it.

Restart.  Windows still thinks that some program is using the files.  You'll be able to delete the folder after you restart (which clears your cache).

Have you visited the Land of Redemption today?

Offline hobbit

  • New Member
  • *
  • Posts: 46
Re: RTS Question / Help Thread
« Reply #85 on: July 10, 2010, 10:24:06 PM »
0
I just used the link for hamachi and it took me to logmein hamachi2 is this the right hamachi? I'm confused ???

Offline sk

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4030
  • I am a leaf on the wind.
    • -
    • Southwest Region
    • My Facebook
Re: RTS Question / Help Thread
« Reply #86 on: July 27, 2010, 03:43:08 PM »
0
Any version of Hamachi should work.

@Ring Wraith, you can easily put RTS on a Mac, you simply need to be running the Windows OS and not OS X, either by dual boot or virtualization.
"I'm not cheating, I'm just awesome." - Luke Wolfe

Offline metalpsalm

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1376
  • The LORD sat as King at the flood Psalm 29:10
    • -
    • East Central Region
    • League of Extraordinary Redemption CCG Players
Re: RTS Question / Help Thread
« Reply #87 on: August 01, 2010, 04:03:20 AM »
0
Anyone know what the status is of the browser based RTS I heard was coming out?
Official creator of the first version of Heroless, albeit the joke version  =] I wear it proudly!

Offline sk

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4030
  • I am a leaf on the wind.
    • -
    • Southwest Region
    • My Facebook
Re: RTS Question / Help Thread
« Reply #88 on: August 01, 2010, 09:13:59 AM »
0
It is in development.  More here.
"I'm not cheating, I'm just awesome." - Luke Wolfe

Offline metalpsalm

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1376
  • The LORD sat as King at the flood Psalm 29:10
    • -
    • East Central Region
    • League of Extraordinary Redemption CCG Players
Re: RTS Question / Help Thread
« Reply #89 on: August 01, 2010, 01:49:20 PM »
0
It is in development.  More here.

thank you!
Official creator of the first version of Heroless, albeit the joke version  =] I wear it proudly!

Offline Josh

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3114
    • -
    • East Central Region
Re: RTS Question / Help Thread
« Reply #90 on: August 14, 2010, 09:13:11 AM »
0
I'm having trouble getting Hamachi started.  I click on the shortcut on my desktop for LogMeIn Hamachi, and after a few seconds an error box comes up that says "Failed to connect to the engine".  I need this working soon so I can be in the ROOT Nats Alternative Tourney  :(  Help!
If creation sings Your praises so will I
If You gave Your life to love them so will I

Offline 3-Liner And Bags Of Chips

  • Tournament Host
  • *****
  • Posts: 2324
  • I'm officially a tourney host now...yippie!
    • -
    • East Central Region
Re: RTS Question / Help Thread
« Reply #91 on: October 28, 2010, 10:07:00 AM »
0
Tithe in the RTS doesn't have the full special ability on it. Thought i'd let you know
Polar Bears Rule Teh World
Sponsered by CountFount
http://sites.google.com/site/marylandredemption

Offline 3-Liner And Bags Of Chips

  • Tournament Host
  • *****
  • Posts: 2324
  • I'm officially a tourney host now...yippie!
    • -
    • East Central Region
Re: RTS Question / Help Thread
« Reply #92 on: December 02, 2010, 10:36:29 AM »
0
The new Lifting the curse has a typo in the name...
Polar Bears Rule Teh World
Sponsered by CountFount
http://sites.google.com/site/marylandredemption

Offline Gabe

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 10222
  • From Moses to the prophets, it's all about Him!
    • -
    • North Central Region
    • Land of Redemption
Re: RTS Question / Help Thread
« Reply #93 on: December 07, 2010, 12:32:02 AM »
0
Thanks, 3-Liner.  Both of those are fixed but won't be released until the next update is put out (probably around States/Regionals).
Have you visited the Land of Redemption today?

Warrior_Monk

  • Guest
Re: RTS Question / Help Thread
« Reply #94 on: January 06, 2011, 02:18:26 PM »
0
@Ring Wraith, you can easily put RTS on a Mac, you simply need to be running the Windows OS and not OS X, either by dual boot or virtualization.
Six months later, I might actually do this...

Which do you recommend? I read some of the disadvantages of both, and I'm trying to be cautious, but I really don't know computers well, so I'd like some advice...

Offline Lamborghini_diablo

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9204
  • 16d7h45m30s - It finally happened.
    • -
    • East Central Region
Re: RTS Question / Help Thread
« Reply #95 on: January 06, 2011, 04:59:32 PM »
0
I can help you with dual booting if you'd like, even though it's a super simple process.

I prefer a dual boot, because it splits the hard drive into two separate drives, and you're not allowed to modify anything on the other drive, so you can't accidentally mess with the mac half of your drive when you're running windows. You can still read files off the other drives though.

Offline Bobbert

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1593
  • The player formerly known as Thomas Hunter
    • -
    • North Central Region
Re: RTS Question / Help Thread
« Reply #96 on: May 31, 2011, 07:03:57 PM »
0
Download this file: http://66.43.207.54/Temp/cards.txt

And place it into your RTS folder. NOT, I repeat. NOT PICS.


This link won't work... neither will the RoA one.
The longer everything goes to plan, the bigger the impending disaster.

Offline Lamborghini_diablo

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9204
  • 16d7h45m30s - It finally happened.
    • -
    • East Central Region
Re: RTS Question / Help Thread
« Reply #97 on: May 31, 2011, 07:11:04 PM »
0
Please check this thread instead. There is only one link you should use now, just follow the instructions found there.


http://www.cactusgamedesign.com/message_boards/rtsonline-play/**the-official-redemption-table-simulator-(rts)-user-guide-**/

Offline Bobbert

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1593
  • The player formerly known as Thomas Hunter
    • -
    • North Central Region
Re: RTS Question / Help Thread
« Reply #98 on: May 31, 2011, 07:27:47 PM »
0
I downloaded everything from there but every time I open RTS it errors "cards.txt cannot be found" and won't let me do anything.
The longer everything goes to plan, the bigger the impending disaster.

Offline Lamborghini_diablo

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9204
  • 16d7h45m30s - It finally happened.
    • -
    • East Central Region
Re: RTS Question / Help Thread
« Reply #99 on: May 31, 2011, 09:52:06 PM »
+1
You downloaded the .zip, took the folder titled RTS out of that, and just opened RTS.exe within that folder? It should work.